Background

Jon Edgar is a sculptor whose work responds to people and place, using a process of improvisation.

In October 2015, a sculpture was created as part of the Out of Nature biennial sculpture event.

Over 10 days whilst based in the Gardener’s Cottage, a carving emerged, responding to the surroundings and involving visitors.Gardener'sCottage

After it was finished it was named ‘Journal’ and Jon saw the work again 20 months later, now permanently located where it was created.

2015 Journal small

SaveSave

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s